Hoe te om juiste hydraulische slang plooiende machine te kiezen?

March 16, 2019
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om juiste hydraulische slang plooiende machine te kiezen?

 

 

 

Er zijn velen typt slang plooiende machine in de markt, hebben de prijs en de kwaliteit veel verschil, vele klant van welk te kiezen model verward is, hier wij zou willen weinig tipe met te helpen u delen u nam een besluit.

 

Ten eerste, gebaseerd op de slanggrootte kan de plooiende machine maken, is de het plooien capaciteit verschillend. Er zijn 1 duim, duim 1-1/2, 2 duim, 2 duim -1/2, 3 duim, 4 duim, 6 duim, 8 duim en nog grotere slangcrimper. Zelfs voor 1 duimmodel, is er verschil in de capaciteitshamel voor 2 lagen of 4 lagen. Bij het begin, moet u deze configuratie bevestigen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om juiste hydraulische slang plooiende machine te kiezen?  0

 

Ten tweede, gebaseerd op de verschillende methode van de machtsaandrijving, zijn er hand de slangcrimper van de handpomp en elektrisch pompmodel. Een handmodel vergt geen voeding, zodat is het de ideale keus wanneer het plooien van behoefte om ter plaatse in de wildernis worden gedaan. Een elektrisch model zal elektriciteit, voltage zoals 110V, 220V, 240V, 380V, en frequentie zoals 50HZ of 60HZ vergen. Als u het met de batterij op uw mobiele auto moet gebruiken, zijn er 12V of 24V-het type kan zijn kiest.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om juiste hydraulische slang plooiende machine te kiezen?  1

 

Ten derde, betreffende de de veranderingsmethode van matrijzenreeksen, zijn er snelle verandering en handverandering.

 

Forthly, machinerek kan zijn komt slong of niet met de machine.

 

Ten vijfde, zijn er CNC controlewijze en machenical de controlewijze van lidstaten.

 

Ten zesde, plaatst de plooiende matrijs aantal zal hebben veel verschil.

 

Andere aspecten zoals de vervangstukkenkwaliteit, garantietijd, zullen de naverkoopdienst de het kopen ervaring beïnvloeden.