Wat is de functie van een voetpedaal?

March 16, 2020
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is de functie van een voetpedaal?

 

Een ergonomisch voetpedaal bevrijdt zowel van uw handen voor holding l arge of zware assemblage. Het voetpedaal laat ook het gebruiken van crimper van de kant toe en in serieproduktie algemeen gebruikt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de functie van een voetpedaal?  0

 

HOE TE OM EEN VOETpedaal IN WERKING TE STELLEN?

 

Onder AUTOwijze, begint het plooien wanneer het voetpedaal wordt gedrukt. De beweging kan zijn ik nterrupted door pers het intrekken buton. Indien noodzakelijk, kunnen de matrijzen ook worden geopend door intrekken buton op te gebruiken in werking stellen paneel. Het plooien gaat wanneer voetpedaal i onderdrukt s. Na het bereiken van de plooiende diameter, keren de matrijzen naar intrekkenpositie i terug rrespective van de positie van het pedaal.

 

Onder JOG wijze, begint het plooien wanneer het voetpedaal wordt gedrukt. De beweging kan zijn ik nterrupted door de voet van het pedaal op te heffen. Indien noodzakelijk, kunnen de matrijzen worden geopend door intrekken buton op te gebruiken in werking stellen paneel. Het plooien gaat wanneer voetpedaal i opnieuw onderdrukt s. Na het bereiken van de plooiende diameter, die het intrekken drukken buton om de matrijzenreeks te openen.